Opinie naszych Klientów

 

Drogi Kliencie zachęcamy Cię do wyrażania opinii o zakupionych produktach w naszym sklepie

 

Swoją opinie możesz dodać w naszym centrum opinii o produktach

 

Każda Twoja opinia jest bardzo cennym drogowskazem nie tylko dla innych Kupujących, ale również dla nas i producentów, z którymi współpracuje nasz sklep

Dzięki Twojej opinii możemy korygować błędy, poprawić i doskonalić naszą ofertę.

 

 

Opinie Klientów, którzy dokonali zakupów w naszych sklepach

 

2020-12-08, monika: Świetna firma, wspaniała obsługa, na pewno jeszcze skorzystam z ich usług, polecam!!!

 

2020-05-21, Eva: Jestem z firany bardzo zadowolona. Piękna, ładnie się układa. Obszyta starannie. Zaskoczyła mnie szybkość realizacji zamówienia. po trzech dniach była już u mnie w domu. Dziękuję i serdecznie polecam firanę i oczywiście sprzedawcę.

 

2019-12-13, agwia: Firanka bardzo ładna. Obsługa, czas wysyłki, kontakt ze sklepem – rewelacyjny. Zdecydowanie polecam.

 

2019-11-25, Anna: Bardzo szybka dostawa. Firanka przepiękna, starannie wykonana, żywe kolory. Rewelacyjnie się prezentuje w pokoju chłopca. Zamòwiłam firankę obszytą, z wszytą taśmą – wszystko perfekcyjnie wykonane. Polecam.

 

2019-11-15, MMazurek: Takie zakupy to ja lubię. Szybko i sprawnie :) Polecam Mikołajki – Warto :)

 

2019-04-30, ma4da: firanki świetne, bardzo ładnie uszyte, przede wszystkim dokładnie i równo

 

2019-01-10, Ilona: Bieżnik piękny, szybka wysyłka, sklep godny polecenia

 

2018-10-04, Iwona: Pełen profesjonalizm. Firanka z żonkilami bardzo ładna.

 

2018-08-24, Piękne firanki: Piękna Firanka. Bezproblemowy kontakt ze sklepem. Szybka dostawa. Polecam. Kciuki w górę :) :)

 

2018-06-19, Kasia: Firanki super, pieknie obszyte I ekspresowa wysylka. Polecam

 

2018-03-08, Janina: Firanki śliczne. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam .

 

2018-01-18, H.Sz.: Zamówione przeze mnie firany spełniły w pełni moje oczekiwania. Są dobrej jakości ba, ładniejsze niż na zdjęciu. Jednym słowem piękne. Wykonane zostały na żądany wymiar, ze starannie wykończeniem boków i wszyciem taśm. Na szczególną uwagę zasługuje atrakcyjna cena oraz bardzo krótki termin realizacji zamówienia. Osobne podziękowanie za bardzo miłą obsługę. Z czystym sumieniem POLECAM!

 

2017-12-20, M.Cz.: Bardzo jestem zadowolona z tych firan. Szybka realizacja . Dobry kontakt ze Sprzedawcą . Polecam.

 

2017-11-28, Barbara: Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Firany piękne, jestem bardzo zadowolona z zakupu, przesyłka ekspresowa, żadnych zastrzeżeń.

 

2017-07-05, Edyta: Firana tworzy miłe, klimatyczne wnętrze. Oryginalne zestawienie kolorystyczne daje pozytywne efekty. Zdjęcia nie oddają jej uroku. Jakość bardzo dobra, porządna tkanina. Rzetelna firma z indywidualnym podejściem do klienta. Szybka realizacja zamówienia. Pełne zadowolenie. Na pewno tu wrócę :)

 

2017-03-23, Batusik Halina: Takie zakupy to sama przyjemność, profesjonalizm w każdym zakresie, tanio i szybko masz towar w domu. Serdecznie polecam wszystkim prześliczne firany z dmuchawcami. Duży plus za darmową dostawę kurierem.

 

2017-03-10, Jola: Firanka już wisi, prezentuje się tak jak sobie to wymyśliłam. Jest świetna. Wielki szacun za podejście do klienta – fachowość w 100%!!

 

2016-12-22, aneta: Piękne firanki ,obsługa przemiła, wysyłka ekspresowa. Naprawdę polecam, sama jeszcze na pewno skorzystam z zakupów w tym sklepie ;)

 

2016-09-05, Babcia M: Polecam zakupy. Firana z myszką mini wygląda extra. Kontakt ze sprzedającym wzorcowy. Babcie, Mamy – jak chcecie mieć bonusa u swoich pociech to – super zakup : )

 

 

Opinie naszych Klientów z serwisu allegro.pl/DomoweTekstylia

 

Opinie naszych Klientów z serwisu allegro.pl/alleFirany

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl